fbpx

Snacksuri online de la Banzai Romania

Termeni si conditii

Site-ul www.banzairomania.ro si subdomeniile acestuia sunt proprietatea SNACK TRADE SRL., cu sediul in Sat tomesti, comuna tomesti, strada stupinelor nr 3, Romania, cod fiscal 36533950, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/2052/2016. Acest site constituie o prezentare generala a SNACK TRADE SRL si a produselor comercializate

Definitii:

Vanzator – SNACK TRADE SRL

Cumparator – persoana fizica, cu varsta de peste 18 ani/persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica/persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie (electronic, telefonic etc.) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SNACK TRADE SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale etc.).

Site – domeniul www.banzairomania.ro si subdomeniile acestuia

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.

Bunuri – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

· toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

· continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

· orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

· informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

· date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si a Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun de catre SNACK TRADE SRL Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

1.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

1.2. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a Comenzii.

1.3. Pentru bunurile achizitionate de pe Site se va emite un certificat de garantie de catre Vanzator.

2. POLITICA DE VANZARE ONLINE

2.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

2.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

2.3. Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta.

2.4. Preturile Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei si includ T.V.A.

2.5. Preturile Bunurilor prezentate pe Site reprezinta pretul de vanzare, la care se adauga ulterior cheltuielile de expeditie.

2.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

2.7. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pe site, in orice moment, caracteristicile si preturile produselor afisate.

2.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului.

3.2. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

3.3. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Vanzatorului care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista fata de respectivul continut.

3.4. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. COMANDA

4.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi.

4.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii, precum si ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil.

4.3. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

4.4. Cumparatorul nu poate returna produsele achizitioante deoarece acestea sunt produse alimentare.

5. CONFIDENTIALITATE

5.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

5.2. Prin inscrierea in baza de date a Vanzatorului, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terte persoane, parteneri ai acestuia.

6. PUBLICITATE

6.1. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

7. FACTURARE – PLATA

7.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului includ T.V.A., conform legislatiei in vigoare.

7.2. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

7.3. Plata produselor se realizeaza prin transfer bancar in contul furnizorului (online, ordin de plata), in termen de maxim 48 ore de la lansarea comenzii.

7.4. Daca plata se efectueaza prin banca, online sau cu ordin de plata, va trebui sa precizati numarul facturii proforme si sa folositi datele firmei si contul bancar din factura proforma.

7.5. In cazul in care nu se plateste in termen de 48 ore de la lansarea comenzii, aceasta comanda va fi stearsa din baza de date.

7.6. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole puternice.

8. LIVRAREA BUNURILOR

8.1. Comanda efectuata cu plata prin transfer bancar se va livra dupa ce Vanzatorul are confirmarea platii, conform datelor din factura proforma.

8.2. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, prin intermediul partenerului de curietat agreat.

8.3. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

8.4. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier.
8.5. Livrarea produselor se face in termen de maxim 3 zile lucratoare din momentul incasarii integrale si efective in contul bancar al Vanzatorului a contravalorii produselor ce fac obiectul comenzii.

8.6. Livrarea produselor comandate se face de luni pana vineri intre orele 08:00 si 17:00.

8.7. Clientul va suporta o taxa suplimentara perceputa direct de curierul rapid Fan courier, iar costul final al transportului va fi calculat individual si va fi afisat in mod automat vizitatorului in momentul confirmarii comenzii.

8.8. In cazul in care produsele comandate nu se afla pe stoc se va mari perioada de livrare.

9. GARANTII

9.1. Toate Bunurile comercializate de catre Vanzator, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

9.2. Vinurile au o durata de consum garantata de producator.

9.3. Vanzatorul garanteaza calitatea tuturor produselor comercializate.

9.4. Daca Clientul/Cumparatorul nu este multumit de calitatea produsului achizitionat, se poate adresa in scris Vanzatorului, folosind datele de contact ale acestuia (adrese de mail), pentru a solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia, fiind obligat sa invoce acest lucru ca motiv al returului si sa opteze pentru una dintre cele doua variante de compensare.

9.5. Daca Clientul/Cumparatorul nu este multumit de calitatea produsului achizitionat, Vanzatorul se obliga sa ii schimbe acestuia produsul, in maxim 24 ore, sau sa ii returneze contravaloarea platita.

9.6. Inainte de a consuma produsele, cititi cu atentie etichetele acestora.

9.7. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru nerespectarea conditiilor sau a recomandarilor de consumare, depozitare sau pastrare a produselor comercializate.

10. CONDITII DE DEPOZITARE, EXCEPTII SI PASTRARE

10.1. Se recomanda ca produsele achizitionate sa fie pastrate in urmatoarele conditii:

· termen de valabilitate: 12 luni

· temperatura: max. 20 grade C°

· umiditate relativa a aerului: max. 70%

· ferit de razele soarelui, loc uscat si racoros.

 

11. RASPUNDERE

11.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

11.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

11.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

12. RECLAMATII

12.1. Inainte de a fi consumate produsele trebuie verificate privitor la posibilele defecte de ambalare sau transport si citite toate informatiile existente pe etichetele sau ambalajele acestora sau atasate facturii, daca este cazul.

12.2. Se impune verificarea produselor achizitionate prin inspectarea ambalajelor, inainte de a le consuma. Reclamatiile primite dupa ce produsul a fost consumat nu se iau in considerare.

12.3. Produsele neconforme se pot inlocui, fara costuri suplimentare din partea clientului, sau se returneaza sumele incasate.

13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

13.1. Conform Deciziei nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesara notificarea, Vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza Clientul/Cumparatorul.

13.2. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale (codului numeric personal, seria si numarul actului de identitate etc) sa fie incluse in baza de date a Vanzatorului si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Vanzator.

13.3. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

13.4. De asemenea, Vanzatorul poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

13.5. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

14. FORTA MAJORA

14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Iasi.

16. DECLARATIE DE CONFORMITATE

Vanzatorul asigura, declara si garanteaza pe propria raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr. 1022 / 2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsule comercializate nu pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului.