fbpx

Snacksuri online de la Banzai Romania

Ofera in dar de Sarbatori pachetele Banzai

Ofera in dar de Sarbatori pachetele Banzai

Ai reusit sa termini deja cumparaturile de Craciun sau nici macar nu ai inceput? Daca vrei sa rezolvi cu cadourile din timp, s-ar putea sa te putem ajuta noi. Cum asa, te intrebi? Simplu! Ne ocupam noi de cadouri, tu trebuie doar sa le achizitionezi de pe site-ul nostru si sa le oferi persoanelor dragi, iubitoare de gustari, de Craciun. Ramai alaturi de blogul nostru si afla cum sa oferi in dar de Sarbatori pachetele Banzai.

Pachetul SANATOS

Nu stii ce sa ii oferi in dar acelui prieten vegan, care nu consuma decat alimente extrem de sanatoase si este foarte atent la dieta sa? Nu iti mai bate capul, caci noi avem solutia salvatoare! Pachetul SANATOS este extrem de savuros si imbie la rontaiala cu Seminte de dovleac, Miez de floarea soarelui, Arahide de pamant cu coaja sau Migdale, toate prajite si usor sarate, toate pe placul celor mai pretentiosi degustatori.

Pachetul PRIETENIE

Cel mai bun prieten de-ai tai merita, cu siguranta, cel mai mare si cel mai impresionant cadou dintre cate exista. Nu stim daca propunerea noastra bifeaza toate cele de mai sus, dar suntem increzatori ca este destul de aproape. Acest pachet contine Seminte de floarea soarelui cu sare, Seminte albe de floarea soarelui, Arahide cu coaja si Mix Banzai, numai bune de rontait la o seara de filme sau la o intrevedere de povestit ultimele aventuri.

Pachetul ROMANTIC

Fireste, nu puteam uita de jumatatea ta mai buna. Stim ca este probabil ceva mai pretentioasa, asa ca ne-am gandit bine si am selectat cele mai bune produse. Printre acestea se numara Miez de floarea soarelui prajit, Arahide cu coaja si sare, Migdale si Fistic, toate prajite perfect si sarate fix atat cat trebuie. Recastig-o cu darul perfect de Craciun!

Pachetul KRANTZ

Ne gandim acum la acel prieten extrem de pofticios, care vrea mereu sa guste din portia ta si care nu se opreste niciodata din rontait. Oare ce sa ii oferi lui in dar? Noi iti sugeram Pachetul KRANTZ, plin de bunatati crocante, precum Seminte de floarea soarelui cu sare, Arahide decojite, Arahide cu coaja si sare, porumb prajit si Mix Banzai. Suntem siguri ca o sa fie mai mult decat incantat.

Pachetul ZEBRA

Desi zebra este un animal exotic, noi credem ca oricine se poate bucura de Pachetul ZEBRA, care contine toate tipurile de seminte preferate de la Banzai. Seminte de floarea soarelui, Seminte de floarea soarelui cu sare, Seminte albe de floarea soarelui Banzai si Seminte pestrite de floarea soarelui, toate sunt pregatite cu fundita, intr-un cadou special.

Pachetul ALB si Pachetul NEGRU

Pentru cei mai mofturosi, care aleg mereu semintele in functie de culoare, avem darul mult visat. Iti prezentam Pachetul ALB si Pachetul NEGRU de la Banzai, care contin, pe rand, multe pungi de seminte albe de floarea soarelui si la fel de multe pungi de Seminte negre de floarea soarelui, cu sau fara sare, pentru toti pretentiosii.

Pachetul ACTIVITY

Nu in ultimul rand, venim in fata cu pachetul preferat al tuturor grupurilor de prieteni iubitori de board games. Pachetul ACTIVITY contine Seminte de floarea soarelui, Seminte de floarea soarelui cu sare, Seminte albe de floarea soarelui, Seminte pestrite de floarea soarelui, Seminte de dovleac, Arahide decojite, Arahide cu coaja si sare, Porumb prajit, Mix Banzai si Fistic prajit, adica de toate pentru fiecare dintre voi.

Grabeste-te si comanda acum pachetele cadou de la Banzai, pentru un Craciun savuros! 

Printare iasi

8 decembrie 2021