Stim ca esti cel mai mare fan al gustarilor, la fel ca noi. Si mai stim ca, uneori, ai pofta de ceva ce nu ai mai incercat pana acum, ceva nou, care nu se gaseste pe rafturile magazinelor. Tocmai de aceea ne-am hotarat sa venim cu o serie de retete simple si rapide, care sa iti satisfaca pofta de rontaiala, cu ceva bun. Asa-i ca te-am facut curios? Ramai alaturi de noi si citeste despre gustari a la Banzai – migdale cu miere si susan.
Chiar daca nu esti fan al timpului petrecut in bucatarie, aceasta gustare iti va ocupa doar 15 minute din timpul tau liber, deci nu ai niciun motiv sa nu ii acorzi o sansa. Mai mult, este o gustare sanatoasa, fara zahar rafinat, care poate fi consumata atat de cei mari, cat si de catre cei mici. Haide sa afli ce ingrediente ai nevoie.
Este extrem de usor sa faci migdale cu miere si susan, avand nevoie de doar cateva ingrediente si putin timp la dispozitie. In primul rand este necesar sa incalzesti putin mierea in cuptorul cu microunde, pentru a o face mai usor de amestecat cu restul ingredientelor. Dupa ce mierea a capatat o consistenta ceva mai lichida, o poti amesteca cu migdalele, putina sare, seminte de susan si un varf de cutit de piper cayenne, daca esti fan sau chiar un praf de chilli, pentru un gust usor picant. Asigura-te ca amesteci totul bine si ca fiecare migdala este acoperita cu miere si condimente.
Acum ca totul este pregatit, poti aseza migdalele pe o tava acoperita cu hartie de copt, cu distanta intre ele. Da-le la cuptor pentru un timp de circa 10 minute, dar stai cu ochii pe ele pentru a fi sigur ca nu se vor arde. Lasa migdalele sa se raceasca bine dupa ce le scoti din cuptor, inainte sa le desprinzi de pe hartia de copt. Dupa ce se vor raci bine, le poti servi dupa bunul plac si le poti pastra intr-un recipient inchis etans, la temperatura camerei, pentru circa doua saptamani.
Suntem convinsi ca nu ai cum sa dai gres atunci cand incerci reteta noastra de migdale cu miere si susan, dar, haide sa iti oferim si cateva sfaturi, pentru a obtine un rezultat 100% garantat.
Ce zici, te tenteaza sa incerci reteta noastra? Nu mai astepta, ia o punga de migdale Banzai si pune-te pe treaba!
19 august 2021