fbpx

Snacksuri online de la Banzai Romania

Cum sa faci unt de arahide, la tine acasa, in 5 minute

Cum sa faci unt de arahide, la tine acasa, in 5 minute

Untul de arahide a luat cu asalt rafturile magazinelor si supermarketurilor din lume, dar si din tara noastra. Ambalat intr-un borcanas cochet din sticla, continutul auriu imbie cumparatorii sa il duca acasa folosindu-se de tactici miselesti, precum: gustul sau delicios, calitati nutritive excelente, posibilitatea de a fi folosit drept ingredient cheie in alte retete sau consumat simplu, pe paine. Avand in vedere faptul ca acest elixir aromat poate fi obtinut din alunele din comert, in articolul de astazi vom vorbi despre usurinta prin care poate fi preparat chiar in confortul locuintei tale.

Vei avea nevoie de:

Ce trebuie sa faci:

Vei avea nevoie de un robot de bucatarie, pe care il vei folosi pentru a procesa alunele intr-o forma cat mai marunta posibil. E suficient sa lasi robotul pornit timp de 4-5 minute, dupa ce introduci alunele in recipientul acestuia. In acest interval de timp vei observa ca alunele trec printr-un proces de schimbare continua, pana vor ajunge sa inchege o pasta cremoasa. Dupa ce vei obtine un astfel de rezultat este timpul sa amesteci continutul si sa adaugi zahar sau miere de albine, cat sa simti gustul fericirii atunci cand ii testezi consistenta si aroma.

Pentru a te asigura ca acesta rezista testul timpului, in cazul in care ai ajuns sa fii fericitul posesor al unei cantitati mai mari de unt de arahide decat te asteptai, il poti depozita la frigider folosind un borcan de sticla ermetic.

Nota bene: acest gramaj va rezulta intr-o cantitate de unt de arahide suficient pentru a fi consumat o singura data. In cazul in care ai nevoie de mai multa compozitie, poti altera greutatea ingredientelor dupa bunul plac.

Valori nutritionele:

(per cele 500 de grame)

In ce combinatii poti consuma untul de arahide?

29 aprilie 2021