fbpx

Concurs Banzai 17/05/2021 – 20/05/2021

Concurs Banzai 17/05/2021 – 20/05/2021

Vezi regulamentul Vezi castigatorii
Concurs Banzai

Concurs Banzai

Vezi regulamentul Vezi castigatorii
Regulamentul oficial al promotiei «Gaseste jetonul castigator si poti castiga»

Regulamentul oficial al promotiei «Gaseste jetonul castigator si poti castiga»

Vezi regulamentul Vezi castigatorii

REGULAMENT

PERIOADA: 17/05/2021 – 20/05/2021

ORGANIZATOR: Snack Trade SRL

1. PRINCIPALELE PREVEDERI

1.1 Aceste prevederi, reglementează organizarea campaniei;

1.2. Obiectivele campaniei sunt:

creșterea expunerii brandului

atragerea de noi clienți

fidelizarea clienților existenți

2. LOCUL ȘI DURATA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI (GIVEAWAY)

2.1 Campania este organizată si desfășurată exclusiv pe teritoriul României. Campania se desfășoară în perioada 17/05/2021 – 20/05/2021,

2.2 Concursul (Giveaway) se va desfășura online, pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/banzairomania.ro/), prin trei postări pe pagina și Story, precum și pe profilul de Instagram (https://www.instagram.com/banzairomania/) și Story.

3. INFORMAȚII GENERALE

3.1. Prezentul Concurs/Giveaway (în continuare “Concurs”) este organizat și desfășurat de către Snack Trade SRL (denumit în continuare “Organizatorul”).

3.2. Participanții la Concurs declară și recunosc că au luat cunoștință de prevederile prezentului Regulament oficial și se obligă să se respecte/conformeze tuturor termenilor, condițiilor și prevederilor prezentului Regulament.

3.3. Fișa de informații – un document tipărit sau în format electronic care conține informații despre organizator, premiză, premii etc.

3.4. Participant la Concurs – poate deveni orice persoană cu vârsta de peste 18 ani.

4. MECANISMUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

Orice persoană care dorește să se înscrie în Concurs și are dreptul de participare trebuie să respecte următoarele condiții:

a) Să acceseze pagina https://banzairomania.ro/campanii-promotionale/ pentru a citi și accepta Regulamentul, precum și pentru a afla informațiile relevante despre Concurs și condițiile de participare;

b) În perioada 17/05/2021 – 20/05/2021 vom distribui patru seturi postări (Facebook (trei), Facebook Story, Instagram (trei), Instagram Story). Prin postările respective îi vom invita pe urmăritorii noștri să pună Like/Follow la pagina Facebook/Instagram Banzai, să pună like la postarea respectivă, să eticheteze în comentarii la postarea respectivă un prieten sau mai mulți. Aceștia vor fi înscriși automat în tragerea la sorți care va avea loc pe site-ul www.random.org sau https://commentpicker.com/.

Atenție! Chiar dacă ai comentat o dată la postare, ai șansa de a mai adăuga prieteni în comentarii, astfel îți crești șansele la câștig.

5. PROCEDURA ȘI CONDIȚIILE DE ACORDARE A PREMIULUI

5.1.Premiul constă în: două Pachete Activity Banzai, două Pachete Alb Banzai, două Pachete Negru Banzai: Negru, cu valoarea totală de 268,1 RON.

5.2 Premiul se acordă personal sau prin curier.

6. Dispoziții finale

6.1 Organizatorii au dreptul de a face modificări ale acestor reguli în mod unilateral.

6.2. Premiul este acordat strict prin serviciile menționate la punctul 5.1 și nu poate fi schimbat cu valoarea acestuia.

6.3. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la nr. de telefon 0757 575 789.