fbpx

Snacksuri online de la Banzai Romania

Ce gustari sa alegi pentru o sesiune de board games cu prietenii

Ce gustari sa alegi pentru o sesiune de board games cu prietenii

Chiar daca mai sunt cateva zile pana la weekend, ai inceput deja sa iti faci planuri. Iti doresti sa iesi la o plimbare in parc, sa faci curatenie in locuinta si sa petreci o seara distractiva alaturi de prietenii tai. Si ce mod mai bun de a-ti aduna toti prietenii laolalta exista daca nu o sesiune de board games? Activity, Jenga sau chiar Monopoly, este nevoie doar de jocul vostru preferat si de gustarile obligatorii. Cum, nu stii ce sa cumperi? Descopera ce gustari sa alegi pentru o sesiune de board games cu prietenii.

Pachet Activity

Urmatoarea seara de board games se desfasoara la tine acasa, deci esti responsabil cu pregatirea camerei si a gustarilor. Noi te putem ajuta cu partea de rontaiala, pregatind cel mai potrivit pachet dintre cate exista. Pachetul Activity va potoli atat foamea, cat si pofta de ceva crocant a prietenilor tai. Ce contine acesta? Te vei bucura de 3 pungi de seminte de floarea soarelui Banzai 100g, 3 pungi de seminte de floarea soarelui cu sare Banzai 100g, 3 pungi de seminte albe de floarea soarelui Banzai 90g, 3 pungi de seminte de dovleac Banzai 80g, 3 pungi de arahide decojite Banzai 70g, 3 pungi de arahide cu coaja si sare Banzai 70g, 3 pungi de porumb prajit Banzai 70g, 3 pungi de mix Banzai 60g. In plus, ai cadou din partea noastra 5 pungi de seminte de floarea soarelui cu sare Banzai de 40g.

Pachet Krantz

Nu poti spune nu unei sesiune de rontaiala adevarata? Noroc pe tine ca Pachetul Krantz iti aduce toate gustarile preferate la un loc. Ce gasesti in cos? Mult crunch, de la cele 4 pungi de seminte de floarea soarelui cu sare Banzai 120g, 4 pungi de arahide decojite Banzai 70g, 4 pungi de arahide cu coaja si sare Banzai 140g, 4 pungi de porumb prajit Banzai 70 g si 4 pungi de mix Banzai 60g. Mai mult, te bucuri de un cadou din partea Banzai, o punga de arahide de pamant cu coaja 80g.

Pachet Romantic

Chiar daca esti sau nu un romantic incurabil, iti promitem ca avem o idee care o va cuceri iremediabil. Pachetul Romantic Banzai a fost creat pentru a fi consumat in 2, alaturi de persoana mult iubita. Vrei sa afli ce iti ofera? 2 pungi de miez de floarea soarelui prajit Banzai 55g, 3 pungi de arahide cu coaja si sare Banzai 140g, 3 pungi de migdale Banzai 70g, 2 pungi de fistic prajit Banzai 60g. Bineinteles, nu uitam nici de cadou, un borcanas cu delicioasele bomboane Dosfarm cu piersica 22g.

Pachet Prietenie

Cum altfel sa iti astepti prietenii cei mai buni, daca nu cu un cos plin de bunatati? Pachetul nostru Prietenie ii aduce pe toti impreuna cu 2 pungi de seminte de floarea soarelui Banzai 170g, 2 pungi de seminte de floarea soarelui cu sare Banzai 120g, 2 pungi de seminte albe de floarea soarelui Banzai 90g, o punga de arahide cu coaja si sare Banzai 140g si o punga de mix Banzai 120 g. Fireste, ai bonus un porumb prajit Banzai 70g, pentru un plus de rontaiala.

Ai acum de unde sa alegi gustarile pentru seara de board games? Intra pe site-ul Banzai si pune in cos preferatele.

27 septembrie 2021